Loading...

Indre Barn Traumeterapi

Har du nogensinde følt og tænkt over, at dine tidlige barndomserfaringer påvirker, hvordan du håndterer livets udfordringer i dag? 

 

Indre Barn Traumeterapi er en af de mest anerkendte og effektive metoder til at frigøre traumer og forbedre vores evne til at mestre livet.

 

Ved at arbejde med relationen til vores indre børn kan vi opnå dyb healing, personlig vækst og frihed.

 

 

Hvad kan du forvente af en session ved mig til Indre Barn Traumeterapi?

 

Dybdegående forståelse:

 • Vi starter sessionen med en indledende samtale, hvor du får mulighed for at dele dine oplevelser og udfordringer i livet lige nu.
 • I løbet af sessionen vil vi samme identificere og forstå de mønstre og traumer fra din barndom, der påvirker dit liv i dag.

 

Guidet indre rejse: 

 • Efter den indledende samtale guider jeg dig og din krop til hvile og beroligelse af nervesystemet ved hjælp af kropsterapi og hvileterapi.
 • Du bliver guidet gennem en meditativ proces, hvor du får kontakt med enten en eller flere af dine indre børn. Dette giver dit sind og krop mulighed for at genopleve og bearbejde følelser og reaktioner fra din barndom i et trygt og støttende miljø.

 

Forbedring af relationer: 

 • Ved at arbejde med relationen til dit indre barn, støtter jeg dig i at forstå og pleje denne vigtige del af dig selv. 
 • Denne forening og kærlige kontakt til dit indre barn, kan føre til en dybere forståelse af dine nuværende relationer og hvordan de påvirkes af dine barndomserfaringer.

 

Traume forløsning: 

 • Gennem forløsning af de følelser og oplevelser, som dit indre barn har båret på, støtter jeg dig og din krop i at frigøre dybtliggende traumer. 
 • Når kroppen får plads og tid til at reagere i nuet under sessionen, på en måde som den ikke havde mulighed for i din barndom, skabes en følelse af lethed og frigørelse, som kan transformere den måde du er i livet på.

 

Nænsomhed og respekt:

 • Sessionen afsluttes, når din krop og dit sind er klar.
 • Der skabes rum for at du kan mærke efter, hvilken afrunding du har behov for. Måske har du brug for stilhed. Måske har du brug for at sætte ord på dine oplevelser.
 • Jeg sikrer mig, at du kan gå fredeligt og styrket fra sessionen. Jeg skriver til dig et par dage efter sessionen, for at følge op på, hvordan du har det, og du har mulighed for at sætte ord på, hvad end du vil dele.

 

 

Hvilke hverdagsproblemer kan en session til Indre Barn Traumeterapi hjælpe med?

 

Stress og angst:

 • Eksempel på situation: Du føler dig konstant overvældet på arbejdet og har svært ved at finde ro, selv når du er hjemme.
 • Terapien hjælper dig med at identificere og frigøre de underliggende barndomstraumer, der udløser din stress og angst. Dette kan føre til en følelse af ro og balance i dit daglige liv.

 

Selvværd og selvtillid:

 • Eksempel på situation: Du undgår ofte sociale situationer eller nye udfordringer på grund af frygt for at fejle eller blive afvist.
 • Ved at skabe en kærlig kontakt til dit indre barn kan du bearbejde de oplevelser fra barndommen, der har påvirket din selvopfattelse negativt. Dette styrker dit selvværd og selvtillid, så du føler dig mere sikker i sociale situationer og udfordringer.

 

Relationer og kommunikation:

 • Eksempel på situation: Du oplever gentagne konflikter i dine personlige relationer og har svært ved at udtrykke dine følelser og behov.
 • Terapien hjælper dig med at forstå, hvordan dine barndomserfaringer påvirker dine nuværende relationer. Ved at heale gamle sår, kan du forbedre dine kommunikationsevner og skabe sundere relationer.

 

Emotionel regulering:

 • Eksempel på situation: Du oplever ofte stærke følelsesmæssige reaktioner, som for eksempel vrede eller tristhed, der føles ude af proportioner i forhold til situationen.
 • Gennem terapien lærer du at genkende og bearbejde de underliggende traumer, der udløser disse reaktioner. Dette giver dig bedre forståelse for dine følelser og giver dig større råderum til at reagere mere konstruktivt og værdigt i udfordrende situationer.

 

Beslutningstagning og motivation:

 • Eksempel på situation: Du føler dig ofte fastlåst og har svært ved at tage beslutninger eller finde motivation til at forfølge dine mål.
 • Ved at arbejde med relationen til dine indre børn, kan du med tiden identificere og forløse de blokeringer, der forhindrer dig i at tage klare og motiverede beslutninger. Dette øger din evne til at handle målrettet og mærke drivkraften i dit daglige liv.

 

 

Forløsning af transgenerationelle traumer

 

Indre Barn Traumeterapi arbejder også med at forløse transgenerationelle traumer – traumer, der er blevet overført gennem generationer. Disse dybtliggende mønstre kan påvirke dit liv, uden at du er bevidst om deres oprindelse. Ved at forløse disse traumer kan du bryde gamle mønstre og skabe en mere fri og autentisk fremtid for både dig selv og kommende generationer.

 

 

Enkelt session og bæredygtig forandring

 

En enkelt session kan gøre underværker og give dig betydningsfuld indsigt og forløsning. 

For at opnå en bæredygtig og dybdegående forandring i livet, anbefaler jeg at du deltage i flere sessioner med 3-4 ugers mellemrum. Dette giver krop, sind og sjæl tid til at integrere de nye indsigter i din hverdag.

 

 

Hvorfor vælge Indre Barn Traumeterapi?

 

Helhed:

 • Vi arbejder med hele dig – krop, sind og sjæl – for at sikre en dybdegående og varig transformation.

 

Tryghed:

 • Sessionerne foregår i et trygt og støttende miljø i min klinik “Stilheden”, hvor du kan føle dig set, hørt og forstået.

 

 

Anbefalinger

"Behandlingen hos Carina startede allerede med de skønne omgivelser, hvor klinikken ligger. Jeg mærkede tydeligt hvorfor stedet hedder Stilheden og kunne mærke skuldrene sænke sig.

Under behandlingen blev jeg puttet under et tæppe og Carina lagde hænderne, trykkede og holdt forskellige steder på min krop. Indimellem stillede hun spørgsmål til hvad jeg fornemmede i kroppen og det var en virkelig fin invitation til rent faktisk at mærke hvad der foregår i kroppen.
Vi gik videre ind i den smukkeste indre barn healing, hvor jeg mødte mig selv i foster-tilstanden og mærkede trygheden fylde i kroppen.
I løbet af behandlingen kom der så mange fine indsigter til mig helt blidt og uden for meget tale.

Det var en utrolig smuk og nænsom behandling, hvor jeg følte mig i de tryggeste hænder hele vejen igennem. 

Min krop føltes rar, afslappet og rolig efter behandlingen og jeg følte mig optimistisk og glad efterfølgende.

Tusind tak for den dejligste behandling ❤️”

Stinne

 

"Carina har en helt særlig rolig energi, som smitter i det øjeblik man træder ind af døren. Og den energi var grundlaget for den skønne Indre Barn - session jeg havde med hende. Jeg blev blidt og nænsomt guidet ind i en tilstand, hvor jeg mødte en del af mig selv, som jeg længe havde "glemt". Eller som i hvert fald trængte til noget omsorg... fra mig. Og det blev jeg guidet til at give mig selv med Carinas energi, stemme og healing, hvor hun kunne mærke der var behov for det. Oplevelsen bliver jeg ved med at vende tilbage til, og jeg er ikke i tvivl om, at bare den ene session er starten på en meget fin kontakt til mig selv. Carina er et naturtalent... så enkelt kan det siges"

Jane, 46 år.

 

"Carina mødte mig med sin ro og sin jordforbindelse, idet mærkede jeg Carinas nærvær og positivitet som skabte balance i mit system til at finde vejen igennem det svære og hårde. Så mit traume kunne forløses og min energi kunne blomstre.

Carina lyttede til min historie, holdt mig og guidede mig igennem processen, Carina støttede mig med sine rolige og omsorgsfulde hænder og sin varme stemme. 

Jeg følte mig tryg i behandlingen og Carina får min varmeste anbefalinger herfra."

Franz, 44 år

 

 

Forløs fortidens traumer og opdag nye måder at håndtere livet på, så du kan leve et mere frit og fredfyldt liv

 

 

Praktisk information

 

Lokation:

 • Sessionerne finder sted i min klinik “Stilheden” på Høsterkøbvej 5A, 3460 Birkerød
 • Har du vanskeligt ved at komme hertil, kan vi aftale at jeg kommer til dig med min transportable briks. Hertil vil der blive lagt et kørselstillæg til den samlede pris for en session - udregnet efter antal kilometer fra min klinik “Stilheden”.

 

Pris:

 • En enkelt session på 2 timer koster 1.500 kr.
 • Kørselstillæg er 10 kr./km. fra “Stilheden”.
 • Klippekort på 3 sessioner koster 4.000 kr. (du sparer 500 kr.)

 

 

Sådan booker du en tid til session:

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen og til at støtte dig på en kærlig og nænsom rejse mod fredfyldthed og frihed.

 

Kærligst Carina