Loading...

Ydelser, priser og betaling

 

Soul Journey (6 måneder): 18.000,- inkl. moms

Soul Journey (9 måneder): 25.000,- inkl. moms

Hvileterapi - enkelt session: 900,- inkl. moms

Velvære healing - enkelt session: 900,- inkl. moms

Indre Barn Session - enkelt session: 600,- inkl. moms (elevpris til og med april 2024)

 

Betalingen sker via faktura, som bliver sendt til kunden over mail. Heri fremgår, at betalingen skal ske inden for de næste 8 dage.

 

Når kunden har booket en session eller et forløb, og faktura er udstedt, er kunden ansvarlig og forpligtet til at betale den udstedte faktura.

Forudbetalte sessioner eller forløb refunderes ikke.

 

Ved investering i forløbet "Soul Journey" binder kunden sig til at betale for et forløb på enten 6 måneder eller 9 måneder. Det aftales individuelt, om betalingen skal ske over rater eller i én samlet faktura for hele forløbet. Ved betaling over rater, forpligter kunden sig til at betale alle rater, når første faktura på første rate er udstedt.

 

 

Afbudspolitik

Ved forhindring i deltagelse på forløb eller session, skal kunden give afbud senest 24 timer før planlagt afholdelse. Herved har kunden mulighed for, uden gebyrer, at aftale en ny tid med Carina. 

 

Såfremt afbudet gives senere end 24 timer før planlagt afholdelse, betales et gebyr på 800,- og der aftales en ny tid for session, såfremt kunden ønsker dette.

Opkrævningen af gebyret sendes som faktura til kunden over mail, hvori det fremgår, at gebyret skal betales inden for 8 dage. Når fakturaen er udstedt, er kunden ansvarlig og forpligtet til at betale den udstedte faktura.

 

 

Aflysning

I tilfælde af at Carina aflyser en session, er kunden berettiget til at få planlagt en ny tid. Carina kontakter kunden med oplysninger om aflysning, og sender samtidigt forslag for ny dato og tid til session.

 

 

Rettigheder

Alle rettigheder til undervisningsmateriale, refleksionsmateriale, illustrationer, billeder og arbejdshæfter tilhører Carina Qvist Pears.

 

Ethvert produkt og tjenesteydelse er personligt og kunden må derfor ikke sælge, udlåne eller give det købte væk eller på ande måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Carina Qvist Pears.

 

 

Retur- og fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på tjenesteydelserne.